Slide item 1
Slide item 2
Slide item 3

1 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε μεταφορές κάθε είδους με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας στον κατάλληλο χρόνο ... περισσότερα

2 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την μετακόμιση αντικειμένων και οικοσυσκευών, εταιρειών και δημοσίων οργανισμών ... περισσότερα

3 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Εμπιστευτείτε σ' εμάς την εκφόρτωση και αποθήκευση των πολύτιμων εμπορευμάτων σας ... περισσότερα
METKA Μεταφορική

Καλωσήρθατε στην ΜΕΤ-ΚΑ Μεταφορική

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΜΕΤ-ΚΑ Mεταφορική ξεκίνησε το 1996. Από την αρχή αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις προκλήσεις στο χώρο των μεταφορών. Συνεχώς εξελισσόμενη και με αμείωτο ενθουσιασμό το 2006 μετατράπηκε στην Ο.Ε. ΜET-KA Μεταφορική και εισήρθε πολύ δυναμικά στο χώρο της μεταφοράς. Σε μικρό χρονικό διάστημα η εταιρεία κατάφερε να εδραιώσει το όνομα της στην εσωτερική μεταφορά.

Η εταιρεία αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε, εμπλουτίζοντας συνεχώς το κατάλογο των προσφερόμενων υπηρεσιών της. Σήμερα η ΜΕΤ-ΚΑ Mεταφορική έχει την έδρα της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Μαγούλα Αττικής με χώρο parking και με 24ωρη φύλαξη. Διαθέτει ένα στόλο 60 και πλέον φορτηγών αυτοκινήτων και προσφέρει στους πελάτης της ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, κατέχοντας πλέον ηγετικό ρόλο στην αγορά της εσωτερικής μεταφοράς.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συνέπεια και η ποιότητα στη μεταφορά καθώς και η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός μέσα από μια συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Βασική αρχή της εταιρείας είναι να εκτελεί σωστά και αξιόπιστα τις μεταφορές και παραδόσεις των εμπορευμάτων, μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Επιπλέον η εταιρεία ΜΕΤ-ΚΑ Μεταφορική λειτουργεί ανταποδοτικά προς την κοινωνία προσφέροντας κοινωνικό έργο όπου και όποτε αυτό της ζητηθεί, παρέχοντας άμισθη τις υπηρεσίες και τις υποδομές της με απότερο σκοπό την κοινωνική αλληλεγγύη, ευαισθησία, προσφορά και αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Η στήριξη μη κερδοσκοπικών φιλανθρωπικών οργανισμών αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρεία μας.

tel icon

+30 210 5549144

tel icon

+30 210 5320730

fax icon

+30 210 5547892